Cenik

posodobljeno: 22.1.2010

CENIK STORITEV V TC MARINDOL: Cena se lahko doloca na dva nacina (glede na nacin oskrbe). Kakšen nacin vam ustreza lahko dolocite sami.

  1. Osnovna cena (brez DDV) za polni penzion znaša 16 EUR/dan. Polni penzion vsebuje štiri obroke - zajtrk, kosilo, malica in večerja, ki ga pripravi naše osebje.
  2. Najetje taborniškega centra brez naše oskrbe znaša 8 EUR/dan (brez DDV). V to ceno je vključena najemnina centra, za prehrano pa poskrbite sami.
  3. Najetje taborniškega centra (za manj kot 20 oseb) brez naše oskrbe znaša 200 EUR/dan (brez DDV). V to ceno je vključena najemnina centra, za prehrano pa poskrbite sami.
  4. Čiščenje doma znaša 100 EUR (brez DDV).

Lahko vam ponudimo naš program z celotno izvedbo (vi pa sodelujete kot spremljevalci). Program lahko sestavite tudi sami in ga izvajate sami ali pa z našo pomocjo. Mi lahko vkljucimo naše aktivne taborniške vodnike in inštruktorje, ki vam bodo rade volje pomagali pri izvedbi programa (zagotovo ste slišali, kako zanimivi so veceri ob ognju in kitari, kako naporna in nepozabna je lahko orientacija v naravi).